Председателят на ПГ на Демократична България Христо Иванов подчерта, че няма

...
Председателят на ПГ на Демократична България Христо Иванов подчерта, че няма
Коментари Харесай

Христо Иванов с горещ коментар за срещата от записа

Председателят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов подчерта, че няма разминаване сред казаното на срещата, от която изтече запис, и общественото държание на партията.

" Не можем да хвърлим страната в безпорядък с едни предварителни избори. В този интервал би трябвало да осигурим енергийния баланс на страната. Вместо това - ще отидем на избори. Вместо да се погрижим за нашата сигурност, за идващия бюджет, ние ще отидем на избори. Има задания, които би трябвало да се вземат решение в този момент. Вместо това ще отидем в акция, в която ще се четкаме за следващите глупости и ще пропуснем този значим интервал ", сподели Иванов в изявление за БНР.

Той уточни, че третият мандат се възприема като спешен, тъй като идва на фона на другите два провалени мандата и задачата на партията, която носи третия мандат, има посредническа роля за сглобяване в политическа рецесия на някакъв вид и това изисква повече време.

" От позиция на рационалността и на прагматичността, на това, което е в полза на страната, не виждам какво пречи да се сформира държавно управление. Хората не желаят да ги занимаваме със себе си. Това не е ефирен риалити формат. Ние би трябвало да произведем решение. Като се нацупим, какъв проблем на страната решаваме ", съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР